I made this widget at MyFlashFetish.com.

19 Ağustos 2011 Cuma

Miss Stardoll World Seçmeler


Stardoll record which will be built at Miss World,http://www.stardoll.com/tr/campaigns/miss-stardoll-world/. And in a matter ofregistering with us yaptırıken yazdıracaklar paragraph and this paragraph in entering the country between the finalists will play a big role. 400 points forsomeone else to vote to participate in and brought to the border to prevent fakeaccounts on behalf of the helpers have been good.

Appearances visited with her friends one by one when you complete suite of everyone involved in the unique style of clothing medolluna communications suiteto consider everything. Then a certain number of countries selected by Stardollteam that last year was 18 finalists in the picture above it will open our oylarımıza.Everyone has one vote and one vote verebiliyorsun you like the style in your own country.

Then these 18 countries, and they are not included in the first and wildcart for the winners of the re-vote in this country are numbered. The first is determined by ourvotes.


Türkçe ;
Miss Stardoll world'e http://www.stardoll.com/tr/campaigns/miss-stardoll-world/ adresinden kayıt yaptıracağız. Ve bize kayıt yaptırıken bir konuda paragraf yazdıracaklar ve bu paragraf ülke finalistleri arasına girmede büyük rol oynayacak. Katılabilmek için ve başka birine oy verebilmek için 400 puan sınırı getirilmiş sahte hesapların engellenmesi adına çokta iyi olmuş.

Katılımlar bittiği zaman katılan herkesin süiti tek tek gezilerek arkadaşları ile iletişiminden medolluna giyim tarzından kendine özgü süitine herşey dikkate alınacak. Daha sonra Stardoll ekibi tarafından belirli sayıda ülkeden seçilen ki geçen sene bu 18'di finalistler yukarıdaki resimde bizim oylarımıza açılacak. Herkesin tek bir oy hakkı var ve kendi ülkenden stilin beğendiğin birine oy verebiliyorsun.

Daha sonra bu 18 ülkede bulunmayanlar için wildcart yapılıyor ve onların birincisi ve bu sayılı ülkelerin birincileri tekrar oylamaya sunuluyor. Bizim oylar ile birinci belirleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder